Op zoek naar een droombaan?

Op zoek naar een droombaan ? Droombanen worden vaker zelf gecreëerd dan gevonden. Interactieve workshop voor zelfstandig ondernemers, werknemers en iedereen die bezig is met de toekomst.

Overweeg je ook van baan te veranderen, zoek je nieuw werk of wil je zelfstandig worden? Je bent echt niet alleen. De meeste mensen hebben geen gestructureerde manier om over een carrièreswitch na te denken. Business Model You is een eenvoudige en effectieve methode je carrière opnieuw uit te vinden. Jij en jouw kwaliteiten staan daarin centraal.

Programma
Het businessmodel Canvas maakt dat je als individu alles beoordeelt wat je als (werk)ondernemer succesvol kan maken. Je definieert je persoonlijke businessmodel en je verandert het afhankelijk van de klanten die je wilt helpen. Jouw belangrijkste bronnen dienen dan op elkaar te worden afgestemd; je interesses, je vaardigheden, je capaciteiten, je persoonlijkheid en de competenties die je beheerst. Dit in constant overleg met anderen, mensen die je ook goed kennen. Je carrière sweet spot is dan het deel waar je interesses vaardigheden, capaciteiten en je persoonlijkheid elkaar overlappen. Daar is veel zelfkennis voor nodig, maar de beloning is er naar:

Mogelijke resultaten
• een betere kijk op je eigen, unieke toegevoegde waarde.
• zicht op wat daadwerkelijke kansen en mogelijkheden het roer om te gooien.
• Inzage in wat voor jou wezenlijk belangrijk is.
• kennis en inzicht in het hebben van invloed op je eigen leven en op anderen.

Door wie
Theo de Rouw, Arbeid- en organisatie adviseur, ondernemer en coach. (zie LinkedIn profiel).

Aanmelding
Bij voorkeur vooraf aanmelden. Dit is niet verplicht maar vol = vol. Mail: aeffort@aeffort.nl of 073-5185388

Datum
Vrijdag 29 november 2013 om 13.30 uur.

Seats2Meet strijp-S Eindhoven.

View Aeffort Consultants LinkedIn profile Aeffort Consultants op LinkedIn