Aeffort Retraining 5 Eifel ‘Beter dan ooit ! Presteren na je 45e…..’

Thema; 45+ hoe blijf ik vitaal en duurzaam inzetbaar tot minimaal mijn 67e…. Duurzaam inzetbaar blijven als ondernemer, DGA, leidinggevende of professional.

Datum; Dinsdagmiddag 18 tot en met vrijdagmiddag 21 maart 2013 in de Eifel (Dld)

Een Retraining combineert een korte periode van afzondering/bezinning (retraite) met oefeningen op thema’s/principes gericht op het duurzaam inzetbaar en vitaal blijven als DGA/ondernemer, professional of als manager (training).

De huidige turbulente tijdsgeest verwacht van jou als DGA/ondernemer, leidinggevende of professional geen afwachtende maar juist een ondernemende en creatieve houding. Aeffort Retraining richt zich op de pijlers van duurzaam inzetbaar blijven als ondernemer; vitaliteit, ondernemerschap/persoonlijk leiderschap en gepassioneerd werken.

Voor wie; De DGA/ondernemer, leidinggevend manager of professional die op zoek is naar meer passie, vitaliteit en ondernemerschap in werk, loopbaan en leven.

Programma; aankomst dinsdagmiddag 18 Maart om 16.00 uur in Hirschrott Dld (Waldstube).

• Dinsdag 18 Maart 2013; aankomst, diner en avondprogramma/opzet
Aftrap Theo de Rouw en Ger van Drunen; ondernemen en werken in de nieuwe realiteit.

• Woensdag 19 maart 2013; Mattie Vaes arbeidsdeskundige Achmea. Thema; vitaliteit, wandeling natuurpad en avond programma met als thema; ondernemerschap
en persoonlijk leiderschap.

• Donderdag 20 maart 2013 Ger van Drunen innovatie adviseur en adviseur duurzame inzetbaarheid. Thema; duurzaam inzetbaar blijven als ondernemer.
Avond programma vanaf 19.00 uur. Wim Boersma procesbegeleider en opleider. Thema; duurzaam leren en integreren verschillende thema’s

• Vrijdag 21 maart 2013 Ochtendsessie 9.30 uur tot 13.00 Plan en planning 2020

Einde 14.00 uur

Begeleiding
Deze activiteiten worden begeleid door Theo de Rouw en Bas Heesakkers. Gastonderdelen door Mattie Vaes, Wim Boersma en Ger van Drunen.

Tijdens de Retraining wordt er voornamelijk in de ochtend en avond programma doorlopen. In de middag is het mogelijk op zelf excursie te gaan, te wandelen of te ontspannen. Daar we gezamenlijk koken wordt er zelfwerkzaamheid verwacht van eenieder. Kosten zijn exclusief vervoer en inclusief (geschatte) kosten maaltijden. Kosten per persoon 800,- excl.btw Eigen vervoer. Eten, slaapverblijf en training inclusief trainingsmap zijn inbegrepen.

Inclusief; boek Duurzame inzetbaarheid. Snelstarter 2013 Ger van Drunen

Aanmelding; aeffort@aeffort.nl

View Aeffort Consultants LinkedIn profile Aeffort Consultants op LinkedIn