Business Development/Sales Manager UDENCO

Udenco (zie www.udenco.com) helpt klanten bij engineering vraagstukken en het Internationaal regisseren van productie opdrachten. De klanten waarderen Udenco voor zowel het project- en procesmanagement als het hoogwaardige, veelzijdige Internationale netwerk. Tevens wordt het niveau van de Engineers en de mechatronische kennis hoogst gewaardeerd. Udenco verhoogt de ROI op assembly en werkt als verlengstuk van de eigen organisatie. De resultaten zijn gericht op zowel verlaging van de bedrijfsrisico’s, verhoging van de flexibiliteit in volume/productietempo en besparingen van 15% tot wel 25%.

De combinatie van hoogwaardige engineering en de mogelijkheid wereldwijd te produceren  is juist haar kracht. Udenco heeft een unieke productieketen ontwikkeld met een revolutionaire managementmethode op basis van een netwerkstructuur. Doordat Udenco Internationaal werkt en de kwaliteit van de medewerkers zeer hoog is weet Udenco op projectmanagement, mechatronics en re-enginering te excelleren.  Ook de contacten in inkoop en productie zijn  uitgebreid en ijzersterk. De clusters waar Udenco zich op richt zijn industriële oplossingen, telecom, medische technologie, consumer en duurzaamheid. Udenco zoekt een;

 

Business Development/Sales Manager UDENCO

Uitgelezen kans voor technisch-commercieel netwerker en acquisiteur

 

Profiel

U werkt zelfstandig binnen de Benelux waarbij u verantwoordelijk bent voor het acquireren en bezoeken van (potentiële) klanten. U bouwt contacten op met mogelijke klanten en u onderhoudt deze contacten intensief. Er wordt van u een ‘marktverkennende rol’ gevraagd waarbij u in staat bent op een professionele wijze de acquisitie en het relatiebeheer vorm en inhoud te geven. Na initiale acquisitie zorgt u voor verdere verdieping van contacten met deze klanten. U toont zich sensitief en nieuwsgierig voor hun wensen en behoeften. U weet deze behoeften en vragen te vertalen naar nieuwe (markt) kansen en mogelijkheden. Daarbij bent u uiteindelijk omzet- en margeverantwoordelijk. U beschikt over een gedegen kennis van de markt en zet die om in gerichte acquisitie op zoek naar nieuwe product/markt combinaties.

 

Waar nodig legt u de verbinding tussen uw potentiële klanten en de toeleverende (Internationale) productie afdelingen om het verder commercieel maken van productietoepassingen of mogelijkheden te versnellen. U begeleidt en beheerst het hele proces van eerste contact, offerte, afsluiting tot en met de nazorg. De specifieke toegevoegde waarde van Udenco maakt dat u de markt op een natuurlijke en duurzame wijze verder op- en uitbouwt. U werkt nauw samen met, en rapporteert aan de CEO.

 

Profiel kandidaat

 

  • HBO opleidingsniveau met een technische of commercieel-technische achtergrond.

 

  • Ruime werk- en acquisitie ervaring opgedaan in een technische business-to-business omgeving met key accounts, waarbij relevante mechatronische ervaring de basis is.

 

  • Kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift, idealiter Duits/Frans.

 

  • Ondernemende en gedreven aard. Natuurlijk netwerker. Uitstekende communicatieve en commerciële vaardigheden. Oplossingsgericht en creatief.

 

Udenco biedt een passende salariëring met mogelijkheid tot variabel deel. Thuiswerken en de kans de huidige groei verder te bevorderen.

View Aeffort Consultants LinkedIn profile Aeffort Consultants op LinkedIn