Routebeschrijving

Routebeschrijving
U komt vanaf Amsterdam, Utrecht of Eindhoven;

U neemt ter hoogte van het knooppunt Empel de afslag Waalwijk (A 59). Deze blijft u rijden tot aan de afslag Vlijmen, afrit 44. U verlaat de A 59, blijft de weg volgen en rijdt Vlijmen in. Bij de rotonde gaat u gewoon rechtdoor totdat u op een gegeven moment aan de rechterhand de Rabobank ziet. U rijdt het parkeerterrein op en ziet naast de Rabobank het gebouw Marktstaete. In dit gebouw is ons kantoor gevestigd op nr. 3.

U komt vanaf Rotterdam, Tilburg of Waalwijk;

U volgt de A 59 (vanaf knooppunt Zonzeel als u uit Rotterdam of ’s Gravenhage komt) tot de afslag Vlijmen, afrit 43. Deze afrit neemt u. U gaat onder het viaduct door en gaat vervolgens bij de T splitsing rechts af. U rijdt door tot aan een kruising en gaat daar linksaf en vervolgens meteen weer rechtsaf, richting centrum. Al vrij snel ziet u de Rabobank aan de linkerhand. U rijdt het parkeerterrein op en ziet naast de Rabobank het gebouw Marktstaete. In dit gebouw is ons kantoor gevestigd op nr. 3.

U komt vanaf Oss, Veghel of Helmond;

U houdt de A2 richting Utrecht aan. U neemt ter hoogte van het knooppunt Empel de afslag Waalwijk (A 59). Deze blijft u rijden tot aan de afslag Vlijmen, afrit 44. U verlaat de A 59, blijft de weg volgen en rijdt Vlijmen in. Bij de rotonde gaat u gewoon rechtdoor totdat u op een gegeven moment aan de rechterhand de Rabobank ziet. U rijdt het parkeerterrein op en ziet naast de Rabobank het gebouw Marktstaete. In dit gebouw is ons kantoor gevestigd op nr. 3.

Openbaar vervoer;

Vanaf het centraal station in ’s Hertogenbosch neemt u lijn 136, de bus naar Tilburg. In circa 10 minuten komt de bus in Vlijmen bij halte Wolput en vandaar is het nog circa 1 minuut lopen naar de Marktstaete 3. U kunt ook een treintaxi nemen.
Grotere kaart weergeven
Op de site staat een kaart afgebeeld.

Ons adres:
Marktstaete 3
5251 DA Vlijmen
Tel: +31 (0)73-5185388
Fax: +31 (0)73-5185391
E-mail: Aeffort@Aeffort.nl

View Aeffort Consultants LinkedIn profile Aeffort Consultants op LinkedIn