Over Aeffort

Over Aeffort

Aeffort Adviseurs Arbeid, Management en Organisatie

In het logo van Aeffort, adviseurs arbeid en organisatie, ziet u de honingbij. Honingbijen inspireren ons door de veelzijdige arbeidsgemeenschap waarbinnen zij leven en werken zonder hun identiteit te verliezen. Honingbijen zijn harde werkers met een uitgekiende samenwerking en een verfijnd communicatiesysteem. De veelzijdigheid blijkt bovendien uit de herverdeling van arbeidstaken en arbeidstijd naarmate de bijen ouder worden.

Aeffort is een multidisciplinaire netwerkorganisatie en begeleidt op basis van een hoogwaardige en diepgaande relatie bedrijven en organisaties bij de introductie, selectie, training, opleiding, ontwikkeling en coaching van managers, leidinggevenden en professionals. Ontwikkelingen in organisaties en de maatschappij maken het menselijk aspect steeds essentiëler, maar juist ook kwetsbaarder. Deze veranderingen zijn voor ons juist een uitdaging.

Aan Aeffort zijn verbonden;

Theo de Rouw 

Studeerde Arbeid- & organisatiepsychologie en bedrijfsopleidingen te Tilburg (KUB) en werkte onder meer als Managementconsultant bij gerenommeerde adviesbureaus (Eindhoven, Tiel en Tilburg). Is zelfstandig vanaf 1997. Hij houdt zich uitgebreid bezig met test- en beoordelingsinstrumenten; organisatieadvies; teambegeleiding; development programma’s; managementcounseling en retraining activiteiten.

Gerton Stam
Studeerde arbeids- en organisatiepsychologie in Nijmegen (RU) en ging daarna aan de slag met HR systemen en assessments zowel in de rol van leverancier als klant. Vanuit deze ervaring helpt hij organisaties bij het selecteren en implementeren van HR oplossingen in de rol van adviseur, trainer en projectleider. Met energie en een scherpe analyse draagt hij bij aan de ontwikkeling van mens en organisatie.

Ger van Drunen
Studeerde eclectische psychotherapie in Utrecht en Marketing in Nijmegen. Traint en bouwt vanuit een sportachtergrond sinds 1980 aan teams en teamprestatie. Werkte als innovatieadviseur voor de ministeries van SZW en EZ vanuit het kennisveld duurzame inzetbaarheid en organisatiecultuur. Ondersteunt nu bij organisatievraagstukken als cultuur, teams, leiderschap en creativiteit in organisatie.