Profiel

Aeffort Adviseurs Arbeid, Management en Organisatie

In het logo van Aeffort, adviseurs arbeid en organisatie, ziet u de honingbij. Honingbijen inspireren ons door de veelzijdige arbeidsgemeenschap waarbinnen zij leven en werken zonder hun identiteit te verliezen. Honingbijen zijn harde werkers met een uitgekiende samenwerking en een verfijnd communicatiesysteem. De veelzijdigheid blijkt bovendien uit de herverdeling van arbeidstaken en arbeidstijd naarmate de bijen ouder worden.

Aeffort is een multidisciplinaire netwerkorganisatie en begeleidt op basis van een hoogwaardige en diepgaande relatie bedrijven en organisaties bij de introductie, selectie, training, opleiding, ontwikkeling en coaching van managers, leidinggevenden en professionals. Ontwikkelingen in organisaties en de maatschappij maken het menselijk aspect steeds essentiëler, maar juist ook kwetsbaarder. Deze veranderingen zijn voor ons juist een uitdaging.

Theo de Rouw

Aeffort staat onder leiding van:

Theo de Rouw (1960)

Studeerde Arbeid- & organisatiepsychologie en bedrijfsopleidingen te Tilburg (KUB) en werkte onder meer als Managementconsultant bij gerenommeerde adviesbureaus (Eindhoven, Tiel en Tilburg). Is zelfstandig vanaf 1997. Hij houdt zich uitgebreid bezig met test- en beoordelingsinstrumenten; organisatieadvies; teambegeleiding; development programma’s; managementcounseling en retraining activiteiten.

Carlo Broekmeulen

Studeerde HBO PW en vervolgens rechten te Tilburg (KUB) en werkte onder meer als advocaat, universitair docent arbeidsrecht en medezeggenschapsrecht en als manager HRM. Daarnaast is hij gediplomeerd mediator en coach.

View Aeffort Consultants LinkedIn profile Aeffort Consultants op LinkedIn