Welkom

Welkom

Wij stellen ons ten doel de effectiviteit, het functioneren en de motivatie van de manager, leidinggevende of professional verder te optimaliseren. We doen dat door het brede scala van HR instroom, doorstroom en uitstroom te begeleiden vanuit een arbeids- en organisatorisch psychologisch perspectief. We richten ons op datgene wat beïnvloedbaar en veranderbaar is en dat is veelal meer dan we denken.

Aeffort adviseurs arbeid management & organisatie bestaat sinds 1997 als zelfstandige adviesorganisatie. In een netwerk van zelfstandige adviseurs van juristen, arbeids- en organisatie psychologen en coaches richten we ons op het beoordelen, het coachen en het (juridisch) begeleiden van mensen. Wij zijn en blijven kleinschalig omdat we een speciale, op ervaring gestoelde filosofie hanteren; zo gaan we uit van een beperkt klantenbestand, pro-actief ondernemerschap, liefde voor het vak en een betrokken, oprechte interesse in onze klanten. We zoeken daarin een balans tussen professionele diepgang en relativeringsvermogen.

Wat drijft ons?

See the man with the lonely eyes. Oh, take his hand, you’ll be surprised. (Supertramp; give a little bit.)

We lijden aan wat we denken dat we moeten zijn; succesvol, fit en voor altijd jong. We moeten een fijne relatie hebben en een mooi huis. De zoektocht naar het vergaren van eigenschappen en bezittingen om er onze identiteit aan te kunnen ontlenen is een lijdensweg. We drijven van elkaar af, en wat overblijft zijn eenzame zielen, verscholen achter luidruchtige en opgepoetste ego’s.
Met dank aan; Shouted Self

Aeffort; Adviseurs Arbeid, Management en Organisatie
In het logo van Aeffort, adviseurs arbeid en organisatie, ziet u de honingbij. Honingbijen inspireren ons door de veelzijdige arbeidsgemeenschap waarbinnen zij leven en werken zonder hun identiteit te verliezen. Honingbijen zijn harde werkers met een uitgekiende samenwerking en een verfijnd communicatiesysteem. De veelzijdigheid blijkt bovendien uit de herverdeling van arbeidstaken en arbeidstijd naarmate de bijen ouder worden.

Kortom, Aeffort werkt voor mensen en bedrijven die voorbereid willen zijn op de toekomst en serieus willen werken aan actieve (effort), doelgerichte (effect) en betrokken (affect) medewerkers

Wij komen om in ‘efficiency’ maar wij zijn geen producten of spullen; we willen in ons werk effectief zijn. Autonomie, leerkansen, zinvol werk en sociale verbinding zijn daarbij allemaal van belang.